Facebook

Jag gick med i facebook för några veckor sedan men har nu tagit bort min sida igen. Har knappt tid att vara där inne nu när det är sommar ju ;) Tyckte inte det "hände" så mycket heller. Kommer i alla fall ha bloggen kvar som jag uppdaterar med jämna mellanrum.

I går hade vi riktig morgonmys jag, Husse, Matte & Lill-Husse! Yoshi är inte så mycket för det dära alltid. I alla fall så lade jag mig i Husse och Mattes säng brevid Lill-Husse, med ryggen emot honom, nästan som vi låg sked ;) Så tog han tag om min hals och drog mig ännu närmre och skulle börja sutta på mitt öra men då blev det lite väl sliskigt så jag flyttade lite på mig ;) Synd inte Matte hade kameran redo då! Hihi! Lill-Husse är riktigt söt när han försöker klappa på mig! Men inte så söt när han drar i min päls dock! ;)

Min födelsedag!

Lovade ju bilder, så här kommer på mig och tårtan ;)
♪ ♫ ♥ ★ Vad är det för en dag...

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, hurra hurra hurra!! ♪ ♫ :D Det blev ingen gädda men fick såklart tonfisktårta och det blir man inte ledsen för hihi ;) Tack för alla gratulationer :D ♥ ★En gammal bild så länge, tills Matte lagt över lite nyare från kameran ;)


RSS 2.0