Yoshi smyger sig fram...

Bilder på när Yoshi smyger på bebisen hihi! Ser så roligt ut! Han börjar i alla fall vänja sig vid bebisen nu ;)
Bebisen har kommit! :)

Ja den lille bebisen har kommit nu och han är så söt! :) Husse och Matte trodde att jag skulle bli den som var mest reserverad och Yoshi mer framåt men det visade sig vara tvärtom! När bebisen skriker och är ledsen är det jag som tröstar honom, jamar åt honom och pussar honom så att han blir tyst ;) Yoshi tycker bara det är jobbigt och går därifrån. Dessutom tror jag Yoshi är lite svartsjuk för nu är han inte minst längre ju... Jaja han vänjer sig. Han får ju en kompis att leka med om ett tag när bebis blir större ;)

Hi hi ;)

Yoshi i morse när Husse och Matte åkte in till sjukhuset för att se om bebisen ville komma ut. Yoshi ville nog säga att "ni åker ingenstans förrän jag fått tårta och paket..." haha! Men Husse och Matte kom hem ganska snart igen så han fick sin tårta till slut ju ;)

Eller så ville han följa med till sjukhuset? hi hi!


Hurra, hurra, hurra för lille Yoshi-bus!

I dag fyller lille Yoshi-bus 1 år! GRATTIS! Tänk att lillfisen redan är så stor ;) Det firas såklart med tonfisktårta och present :)Yoshi luktar på en av de färglada mössen vi fick. Ja, jag fick också en :D

Nytt påhitt!

Husse och Matte har hittat på nåt nytt bara för att Yoshi (säkert lite jag också) tycker det är så kul att sprätta i lådan... Nu har de gått och köpt en ny låda med lucka! Vad ska det vara bra för!?Men Matte är rolig. Hon går in helhjärtat för att försöka få oss att förstå hur vi ska ta oss in i lådan... (som om vi inte redan visste det..) men det är klart kul att se henne sitta där och visa och hålla upp luckan för Yoshi när han (som gnäller lite) vill in hihi ;)

Ingen bebis har det kommit än heller fast det snart har gått mer än en vecka över tiden...

RSS 2.0