Skön helg :)

Fick ju inte min gädda när jag fyllde år men i helgen, då fick jag! :D Husse var iväg och fiskade och kom hem med gädda till oss. Jag blev helt till mig när jag kände doften av den kokande gädda n i grytan, likaså lille Yoshi-bus. Dock var han inte lika begeistrad när han väl fick smaka på det, antagligen för att det var nytt, för han åt inte alls av det. Jag började smaska i mig, glad för att det var så längesedan jag smakade gädda… men efter ett tag insåg jag att det inte var riktig gädda som jag var van vid sedan innan utan detta var horngädda, inte alls samma sak! Men jag var inte otacksam, jag smakade i alla fall ;)


Tänkte bjuda på lite bilder som jag hittade i Husses gömmor :)Yoshi-bus som bara växer och växer och är snart inte så liten längre :OMyser :)Yoshi  gillar också KaTTongen precis som Aya gjorde. Skrämmande ibland hur många likheter vi finner de emellan!Hihi! Så söt han är när han sover ;)


Kommentarer
Postat av: Kjelle Bus

Miaow , Miaow !

Hittade hit via Gunilla o Frasse :)

Låter smaskens med Gädda !

Vilken stil du har när du sover !

Hur skön som helst ju :)

2011-05-11 @ 08:25:38
URL: http://kjellebus.blogspot.com
Postat av: Moye

Hi hi ;) Tack för titten!

2011-05-11 @ 10:17:34
Postat av: Frasse

Hur söt får man vara? :-) Ni har det fint förspänt med deliKATTesser, jag skulle jamartamej också vilja ha en fiskande husse. Min bara spelar på sin gitarr, och nu har han kommit in på en musikskola i Åhus och ska flytta från stan. Snyft...

Håller med Kjelle, jamarhärlig sovstil Yoshi har! :-)

Tassklappar

2011-05-29 @ 14:59:40
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0