In loving memory ♥

Snart ska vår fina, älskade ängel få sin sista vila. Husse och Matte var på djursjukhuset i dag och hämtade hem en jättefin urna med Ayas aska inuti.

I dag är det två veckor sedan du fick lämna oss. Aldrig kommer vi att glömma dig och hur fin du var! Du finns för alltid i våra hjärtan!


Man blir trött av allt bus ;)

Jag och Yoshi-bus börjar bli kompisar nu :) Vi t.o.m. pussas, som Matte säger. Han är rätt söt ju och tycker om att busa precis som jag.

I dag var det så varmt och gott att Husse hade balkongdörren öppen så vi kunde springa ut och in som vi ville. Rätt var det var började Husse kalla på Yoshi och undrade var han var någonstans. Jag hjälpte till att leta men hittade inte honom! Efter mycket letande började Husse bli orolig :( Men tittade då in i katthuset som vi har på balkongen, där låg han, den lille busen, och sov! ;)När Matte kom hem från jobbet satt jag på balkongen och väntade på henne. Jag var alldeles smutsig efter allt utebus hihi ;) men hon var lika glad för det :PMen så blir man ju så trött av allt bus ;) men det får man lov!

Mys i vårsolen!

Helt plötsligt kom solen efter att ha varit mulet och kallt halva dagen. Matte kom in och väckte mig och frågade om jag inte vill gå ut. Älskar när det är så varmt att balkongdörren kan stå öppen och jag kan springa ut och in som jag vill ;) Till och med den lille ville gå ut!

Den lille huliganen tyckte också det var skönt i solen ;)

Bilder


Lilla söta jag ;)


Yoshi buse

Yoshi tittar ut på fåglarna med Husse...

YoshiFörsta mötet med Yoshi. Jag fräser åt honom. Undrar såklart vem han är och vad han gör hos oss?! Han är jätteliten och jag som trodde att jag var liten!? Om man jämförde med Aya, som var större och muskulös, är jag en liten katt. Även om jag vet att jag är en stor katt är jag fortfarande Mattes bebis ;) I går kom Yoshi hem till oss. Det märks redan att han är Husses katt.

Yoshi är så busig och nyfiken och kände sig hemma direkt han kom hit. Det tar ett tag innan jag vänjer mig vid honom säger Matte. Han luktar annorlunda. Hans lukt är överallt nu, i kattlådan, vid matskålarna... När han sover är allt frid och fröjd. Men när han är vaken och tittar på mig med nyfikna ögon fräser jag bara åt honom. Husse säger att han tittar på mig för att han tycker om mig och vill leka med mig... Jag tycker nog bara han är liten och pipig ;) Ni skulle hört innan i dag. När Husse och Matte hade varit ute nästan hela dagen och kom hem. Då sprang han efter de och pep hela tiden tills Husse tog upp honom och klappade honom. Ganska gulligt i och för sig för det brukar jag också göra när jag vill ha uppmärksamhet ;) 

Jaja. Jag får väl bara gilla läget. Jag antar att det inte är så lätt för någon att få ett "syskon" och bli storasyster?

Lillebror?

Husse saknar sin lilla bebis allt för mycket och han tycker att jag ska ha en lillebror så att både han och jag får sällskap igen. Husse säger att Matte har ju mig och då vill han också ha en bebis igen. Så nu får jag tydligen vara den stora tösen här hemma och bestämma!? Bestämma över den nya lille bebisen som ska komma till oss.

Husse har länge velat ha en liten bebis och nu sedan Aya fick lämna oss har det beslutet blivit enklare även om ingen ny katt någonsin kan ersätta underbara Aya på något sätt alls!

Matte är inte lika övertygad som Husse men anser även hon att Husse behöver en egen kise så att han inte blir så ledsen när jag och Matte myser. Jag är och har ju alltid varit Mattes tös.

Tänk att jag ska få bli en förebild nu! Och lära den lille kisen allt som Aya en gång lärt mig! På så sätt går Ayas minne i arv och vi kan alla minnas hur fin hon var :)Här är den lille tuffsen! Lite söt är han nog och lite lik mig är han nog allt, i alla fall i ansiktet ;)

Kanske kan han hjälpa oss att bearbeta vår sorg och se på framtiden med nya ögon? Inte vet jag. Vi är ju så ledsna emellanåt. Husse är övertygad om att detta är ett bra sätt så då är det väl det. Matte tycker det är för snart men Husse vill inte att jag ska vänja mig vid ensamheten. Han säger att jag behöver någon att leka med. Jag älskar ju att leka och busa och tydligen är denna lille killen en riktig buse. Det dröjer några dagar innan han kommer i alla fall så jag får väl passa på att vila upp mig så jag orkar passa honom och visa honom när han kommer vem det är som bestämmer här ;)

Underbara vänner!

Vilka fina, underbara vänner vi har som hjälper och stöttar oss i vår sorg! Tack för att ni finns Gunilla & Frasse!Varje kväll tänder vi ett ljus för att hedra vår ängel och för att minnas vilken underbar vän hon var.

Saknar min ängel ♥

Ingen Aya-svans att jaga. Ingen Aya som väntar ute på balkongen och vill in. Ingen Aya att busa med. Ingen Aya att trängas med vid matskålen. Ingen Aya att smyga på. Ingen Aya med "glass-på-hakan-prick" eller "målarfärg-på-svanstippen-fläck"...

Matte sa att Aya nu är i katthimlen och har fått ett par vita vingar och kan flyga precis som fåglarna gör. Det skulle jag vilja se!

Aya var och är min stora idol, min hjältinna! Jag vill vara som henne. Hon lärde mig allt jag kan och jag har alltid sett upp till henne. Hon har ju alltid funnits där ända sedan jag var mycket, mycket liten och nu måste jag lära mig att leva utan henne. Jag förstår inte det alls!

Även fast nog Aya mest tyckte jag var störig och ivägen hade vi faktiskt många roliga stunder ihop. När Aya var på lekhumör hittade vi alltid på massor med bus och skoj tillsammans. Jag minns den gången när vi lurade och kivade med Husse och Matte. Vi var ute och de var inne och tittade på film. Aya sa åt mig att klättra upp och visa mig så att de trodde att jag ville in. När de öppnade dörren för att släppa in mig, stack jag ner igen. Och så höll vi på flera gånger och turades om. Det var så himla kul! Samma kväll klättrade vi i träd tillsammans och hade jätteskoj!

Aya har lärt mig att bli mer modig och våga ta för mig mer av livet. Hon har för alltid en plats i mitt hjärta och jag vet att hon vakar över mig där uppe där hon flyger med sina änglavingar! ♥

 
Aya bebis

 
Hi hi så söt!

 
En av de första bilderna från när jag var liten och gjorde allt för att få vara nära Aya och fånga hennes uppmärksamhet ;)

En av de sista bilderna Matte tog på Aya, min vackra ängel! ♥

Sov gott Aya, min älskade bästa vän och syster!Så ont det gör i mitt hjärta! Jag saknar dig något enormt. Du var min bästa vän och jag älskar dig mer än du någonsin kunde ana. Nu finns du inte hos mig längre men du har för evigt en plats i mitt hjärta!
Sov gott min vän! Jag vet att vi ses igen!Din vän Moye

Sköna dagar

Dessa dagar är det mest inomhusmys som gäller. Jag tycker det är lite för kallt att vara ute någon längre stund så jag är bara precis ute och luftar av mig lite innan jag vill in igen ;)

Matte och Husse har sått frö som ska bli blommor och jag sitter i fönsterkarmen och vaktar de och hoppas att det snart ska komma upp några fina blommor :)Mys i sängen:)

Till sist, en annorlunda men fin bild :)

Trevlig helg på er mina vänner!

RSS 2.0