Mys i höst(?)rusket...

Bara för att det har varit så regnigt och mörkt passar vi på att mysa extra mycket ;)Yoshi-bus och Husse :)Jag och Yoshi i vår bäddsoffa. Yoshi är expert på att bädda ut den ;)

Fjädrar, julklapp, ny leksak och slut på semestern...

Ja nu är det snart slut på Mattes långa sköna semester. Fast när det känns som höstrusk (som det gör nu) gör det inget att börja jobba igen, tycker hon. Dessutom ska hon inte jobba så länge till innan hon ska vara ledig. Vi ska få en alldeles speciell julklapp men inte säkert att vi får den precis på julafton. Förstår inte riktigt varför vi inte kan få julklapp på julafton när det är då man ska få de... tydligen handlar det om att den inte är klar eller färdigbakad riktigt?Yoshi har en speciell liten egenskap. Han har en förkärlek för fågelfjädrar och han tar gärna in flera stycken åt gången. Speciellt kul tycker han att det är att visa sin uppskattning för Husse och Matte genom att lägga fjädrarna i deras säng :PYoshis offerplats? :/ (Han tar ju inte de från levande fåglar som väl är...!)Här är han den lille gangstern ;)

Husse och Matte var på en marknad förra helgen och kom hem med en ny leksak till oss. Jag var väl inte så förtjust i den men Yoshi älskade den! Här försöker han hjälpa Husse få nytt liv i den efter att den dött en gång...

Vi kallar den Råttan ;) Den jagar en boll hela tiden och ser så himla roligt ut.

Jag tar igen mig...det behövs både från bus, Yoshi-passning och utelek ;)

Svettiga dagar!

Vilken värme vi har haft dessa dagarna, jobbigt och svettigt varmt! Det värsta är att man inte riktigt vet var man ska bli av. Ska man ligga inne och svalka sig under fläkten eller ska man ligga ute i skuggan i busken? Jag som har ganska tjock päls tycker det är riktigt jobbigt ibland.I går testade Husse att bada Yoshi för att försöka svalka honom lite och tänka sig, han verkade gilla det!! :O Han måste vara knäpp!? Bada är något av det värsta jag vet och tro mig, Matte försökte vänja mig flera gånger när jag var liten men icke!Husse fyllde år i helgen och Yoshi tyckte det var superkul med pappret ;) Hihi!Fina blommor i vår trädgård :)Att vara stilla när Matte ska ta bilder är inte det lättaste :PLite mys får man också hinna med i värmen ;)

RSS 2.0