Stackars Matte & Aya!!

Matte har varit sjuk nu i en hel vecka, så synd om henne! Fast jag tycker egentligen det är ganska mysigt för då får jag lov att ligga och mysa med henne och sova hela dagen utan att hon ska väcka mig ;) Nu börjar hon i alla fall bli frisk igen och ska börja jobba. Och när Matte jobbar är det helt andra regler som gäller här i huset ju, Husses regler ;) Jag får inte göra som jag vill alltid men om jag flirtar tillräckligt med honom så brukar det gå hi hi! Han brukar i alla fall se till att jag går ut några gånger om dagen för att springa och leka av mig lite och inte bara ligger och sover. Som ni vet så är ju inte Matte så glad över att jag är ute men nu är det ju så himla skönt, nu när det börjar bli vår (?).

Jag är lite orolig för Aya! :( Hon har fått ett sådant anfall igen, det är det tredje nu. Det första fick hon för mer än ett år sedan, det andra i höstas och sist nu häromdagen. Det är riktigt otäckt att se. Hoppas verkligen hon slipper få fler!! Husse säger att det är krampanfall. Riktigt läskigt verkar det vara i alla fall! :(

Passar på att bjuda på några bilder också :)

 
Hjälper Husse spela :P


Sover så gott...

Kommentarer
Postat av: Frasse

Så synd om din matte! Vi skickar massor av krya på dig-kramar, spinnhealing och kurrterapi och hoppas hon blir frisk snart. Och stackars Aya! Hoppas hon slipper sina otäcka krampanfall, annars får väl hon också gå till vettisen.

Tycker verkligen att vi har haft nog med sjukdomar nu eller vad jamar du?

Tassklappar till er alla

2011-02-09 @ 22:29:53
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0