Denna hemska dag! :(Jag gillar det inte alls, detta pangande på denna så kallade nyårsafton! Fast de har redan pangat hela veckan. Jag har legat tryggt hos Matte i soffan flera kvällar nu när de smäller men ändå är jag rädd. Antar att det är för att jag blir påmind om vad som hände för några år sedan när vi bodde på andra stället, då när några killar slängde in en smällare på vår balkong och det började brinna :( Och i år har jag ingen Aya som tröstar mig men jag tror Yoshi är ganska bra på det också. Han är mer modig än mig ;)Mys i soffan...Men jag kan inte låta bli att titta ut för att se (höra) om de ska smälla mer...Lyckas somna mellan varven ändå...Får väl ändå passa på att önska mina vänner ett Gott Nytt År och hoppas vi slipper för mycket smällande!

God Jul!

Julaftonsmorgon är väl alltid mysig och speciell?! Vi börjar alltid med att vi får öppna våra julklappar som legat under granen lääänge! ;) Vi fick både hjärtegodisar och tonfisk :D Mmmmm! Vi fick även en liten lurvig rosa boll men den högg Yoshi direkt! Han älskar sådana saker och så fort jag ens tittar på honom och bollen tar han den i munnen och morrar åt mig haha! Han är för söt! Jaja, den får han gärna behålla, jag har massor med saker ju ;)

Bjuder på några bilder men får ursäkta att de är lite suddiga. Svårt att stå/sitta still när man får öppna paket ju ;)

Här ser man den lilla rosa bollen lite :)Jag sitter nöjd när Matte klappar mig och tittar ut mot Yoshi i hallen som morrar med bollen i munnen ;)Vill även påminna om tragedin förra helgen! Gör som vi och skänk en slant, stor som liten! Julen handlar ju om att ge! ♥Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul! ♥

Snart kommer tomten!

Eller han har nog redan varit här rättare sagt! För det ligger fyra julklappar under vår gran :D Jag gissar redan på vad som finns i men jag säger inget ;) I ena paketet vet jag dock säkert vad som finns i.. mina favoritgodisar!!! Jag ertappade Matte när hon slog in de och jag fick syn på en påse och blev alldeles till mig!! Husse var snäll och öppnade en av de och jag blev så glad :D Yoshi gillar också de.. synd jag inte fick ha de ifred ;) haha! Men vänta.. om det är Matte som slår in paketen, varför kommer då tomten hit?

Jag och Yoshi mellan Husse och Matte i sängen i gårkväll :) Yoshi tvättar mig länge, länge och jag bara njuter! Livet är underbart ibland ;)Yoshi har hittat en varm och go plats :)

Vi vill även passa på att sprida information om en stor tragedi som hände i helgen då Katthemmet i Töreboda brann ner och 80 katter dog! :'( Som ni förstår behövs många hjälpande händer och tassar nu!Mer information finns på Facebook, klicka här!


Yoshi-bus gör skäl för sitt namn...Ja lille Yoshi är verkligen en buse! Vi tog fram julgranen till advent och vi alla undrade om han skulle tycka den var intressant och börja leka med julgranskulorna. Vad vi inte visste var att han blev överförtjust i det nya glittret istället som Matte köpt (tidigare har vi haft girlang med glitter i men Matte fick för sig hon ville ha vanligt tunt glitter till Husses fasa..."vad ska vi med sånt till? hade han undrat...)

I alla fall, Yoshi blev så förtjust i glittret att han t.o.m. började äta upp det. Ett par dagar senare började han kräka och kräkte givetvis då upp glittret som då hade tappat sin fina silverfärg... Jag kräkte också men inte för att jag ätit glitter (vet inte varför jag kräkte..) men för att vara på den säkra sidan köpte Matte avmaskningstabletter till oss.

I gårkväll kom i alla fall, förhoppningsvis, det sista glittret ut bakhållet på Yoshi så nu hoppas vi att han inte ska kräka eller ha något mer obehag av det som hänt. Och glittret är borttaget från granen. Husse tyckte att Matte borde lyssnat på honom och behållt den gamla vanliga girlangen istället för att hänga annat "krafs" i granen...

Tror i alla fall att Yoshi lärt sig nu att allt som glimmar inte är guld!?

Nu väntar vi alla med spänning på tomten som jag hört ska komma om 23 dagar :) Undrar om jag får mitt favoritgodis som jag brukar? ;)Vi väntar ju på Husse och Mattes bebis också som ska komma strax efter jul. Hon är riktigt tjock om magen nu ska ni veta ;)Yoshi har fått för sig att bebisens säng är hans säng och älskar att lyssna på speldosan.. Därför får vi inte lov att vara i bebisens rum mer än när Matte eller Husse är med...Kul att klättra i möblerna ;)

RSS 2.0