Vi regerar!

Jag och Yoshi regerar på gården här hemma. Kommer det andra katter skrämmer vi bort de. Alla grannar vet vilka vi är och pratar gärna med oss. Jag är lite mer blyg än Yoshi men jag lär mig ;) Alltid när Husse eller Matte går ut för att slänga soporna följer vi glatt med och visar vägen och ser så att de kommer hem ordentligt igen ;)


Denna bilden är lite rolig. Yoshi försöker skrämma bort denna stora röda katten. Man ser bara lite lite av Yoshi precis bakom hörnet ;)

Yoshi gjorde en rolig sak häromdagen! Vi brukar ju springa fram och tillbaka genom grannarnas trädgårdar men Yoshi ska ju alltid vara värst... Han såg ett öppet fönster inne hos ena grannen och tänkte att "jag hoppar väl in där" och det gjorde han! Husse blev helt ifrån sig! Vad skulle grannen säga? Yoshi bara satt där och tittade ut genom grannens fönster precis som om han själv bodde där och lyssnade inte på Husses rop alls! Husse gick dit och knackade på dörren men fick stå där ett tag innan grannen, som stod i köket och diskade, kom för att se vem som bankade. Då fick han syn på Yoshi och blev så glad och började klappa honom! Haha! Som tur är gillar grannen oss och tyckte inte det gjorde något att Yoshi kom och hälsade på ;)

I dag när Husse och Matte åt middag hade de vårt fönster öppet på vid gavel. Jag och Yoshi satt (nästan på fönsterbläcket) båda två och tittade ut. Matte sa: "Jag tror inte Moye vågar hoppa ut ändå" för jag har ju suttit så tidigare och det är minst 2 meter ner till gräset. Matte har ju sagt många gånger att jag inte får lov att vara på den sidan av huset då parkeringen och vägen finns där och det kör massor med bilar hela tiden. Dock hade jag varit nästan där med Matte bara en liten stund innan då vi var vid sophuset som ligger vid parkeringen och Matte hade varit ute vid bilarna för att få en sak av mormor och morfar. Jag satt snällt på tryggt avstånd och väntade på henne så att vi kunde ha följe hem. Dock fick jag lite mersmak av att se vad som finns där. Är gräset grönare på andra sidan? Sedan var jag ju tvungen att visa för Matte att jag visst det kunde hoppa den lilla biten ner till gräset från fönstret! Sagt och gjort. Jag hoppade! Gissa om Matte fick fart ;) Husse kom ut och "jagade" in mig igen hihi! Där visade jag de allt!
Yoshi lycklig när han fått en ny, fin och STOR fjäder ;)

Kommentarer
Postat av: Gunilla och Frasse

Vilka äventyr ni är med om. Modigt av Yoshi att hoppa in till grannen och av dig att hoppa ner från fönstret!

Det verkar som om Yoshi var mer rädd för den röda kissen än tvärtom fnissar

Fina bilder!

2011-09-15 @ 22:33:52
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0