Vår och massor med mys :)

Tänk att jag skulle få en sådan fin vän i Yoshi! Husse och Matte säger att jag visar helt andra sidor av mig nu som de aldrig tidgare har sett. Jag och Yoshi trivs så bra ihop och busar allt som oftast om vi inte ligger och tvättar varandra ;)Synd bara att Yoshi inte kan ligga still när Matte ska fotografera :P Men i alla fall. Här ligger vi och myser i hängmattan i trädet :) Hi hi!Hihi han börjar vilja blogga han också ;)Nu säger Matte att det är vår! Ett himla blåsande i dag förstås men skönt att slippa det där vita kalla och ha lite mer sol nu :)

Kommentarer
Postat av: Frasse

Kul att det funkar så bra mellan er. Men... nu när matte ser de fina bilderna och läser om hur kul ni har det så hotar hon med att hon också vill skaffa lillebror till mig.

Hm, vet inte vad jag ska jama om det... jag är ju van att vara ensam herre på täppan!

Tassklappar

2011-04-09 @ 17:14:31
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/
Postat av: Moye

Frasse: Ja det är så kul! Jag och Aya kom aldrig så bra överens men det är nog för att hon var så van vid att vara ensam innan jag kom. Det är ju inte alltid som jag ock Yoshi kommer så bra överens, ibland vill han busa när jag inte vill så då får jag morra och fräsa lite för att han ska förstå att jag vill vara ifred.Det är klart du också ska ha en lillebror. Tänk så mycket bus ni kan hitta på när inte Matte är hemma ;) hi hi!

2011-04-10 @ 15:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0