Glad Påsk!Vill önska våra vänner en glad påsk och hoppas att ni också får njuta av den sköna solen :)
Så här mysigt har vi det :)

Fredagsmys ute :)

Här kommer några bilder från vårt utomhusmys i eftermiddag :)Fjädrarna är så fina :)

Yoshi tittar fram under trappan :)Yoshi smyger på mig...Yoshi jagar min svans...


Skönt med sol!

Älskar att komma ut en sväng på morgonen när det är sol och nästan ingen annan förutom jag är ute. När Yoshi är ute ska han bara jaga alla gamla löv, ta de i munnen och bära in de för att sen bara ta sönder de :P Det tycker inte Matte om! Haha!

Som ni ser har vi nästan ingen gräsmatta längre för Husse har gjort så den ska bli fin och jämn. Sån tur jag har då att jag har min egen lilla gräsmatta tills den stora grott ordentligt :)Mmmm, gott! Blink ;)


Vår och massor med mys :)

Tänk att jag skulle få en sådan fin vän i Yoshi! Husse och Matte säger att jag visar helt andra sidor av mig nu som de aldrig tidgare har sett. Jag och Yoshi trivs så bra ihop och busar allt som oftast om vi inte ligger och tvättar varandra ;)Synd bara att Yoshi inte kan ligga still när Matte ska fotografera :P Men i alla fall. Här ligger vi och myser i hängmattan i trädet :) Hi hi!Hihi han börjar vilja blogga han också ;)Nu säger Matte att det är vår! Ett himla blåsande i dag förstås men skönt att slippa det där vita kalla och ha lite mer sol nu :)

Roligt!

Jag måste ju säga att det är faktiskt himla kul med en "lillebror"! Han är så busig men det är ju jag också ;) Nu kan vi både brottas och busar och jag t.o.m. tvättar honom lite ibland. Men såklart, jag måste ju visa att det är jag som bestämmer så jag får även tillrättavisa honom ;) Matte tycker det ser så himla gulligt ut när vi kramas och busar och jag tvättar honom hi hi!

Bjuder på några bilder :)Yoshi sover under filten :)Sötis :)Yoshi-bus!Massor med bus i trädet :)

Mmm! Och jag är så glad för jag har fått mitt eget gräs! Mmm så gott! :) 

RSS 2.0