Matte ledsen :(

Matte är ledsen för hennes älskade dator har gått sönder! Inte lika roligt tycker hon att använda Husses dator :( Men blogga måste hon förstås ändå :DSöta jag ;)Myser och har det bra!

Grannens ena katt retar mig till vansinne! Han/hon kommer upp på vår altan och retar mig när jag sitter i fönstret. En kväll öppnade Husse balkongdörren när katten satt där ute. Jag sprang ut och började fräsa, morra och skälla på katten. Men tror ni den gick? Nej!! Inte förrän Husse och Matte kom ut, då sprang den... Jag sträckte lite på mig och Matte tyckte jag var så duktig som kunde säga ifrån. Där visade jag minsann att jag inte är nån liten feg bebis längre ;) haha! Matte tyckte det var lite kul också för jag är alltid så go och glad annars men denna gången var jag riktigt arg!

Hoppas ni har det bra där ute i höstkylan!

Höstmys :)

Nu börjar det bli kallt ute och man kan vara inne och mysa hela dagen utan att få dåligt samvete ;) Aya är förstås ute och ränner i alla väder. Jag trivs så bra i klösträdet att jag hellre ligger där och myser :) Husse har också börjat jobba nu så ibland är jag ensam hemma om Aya går ut på morgonen och ibland är jag och Aya hemma tillsammans :) Så snart Husse kommer hem släpper han ut oss och jag går ut en liten runda för att lufta pälsen men sen går jag in igen och inväntar Matte. När Matte kommer hem från sitt jobb blir jag så glad och springer efter henne och kallar på henne ända till hon lyfter upp mig och kelar mig som en bebis :) Jag är ju fortfarande hennes lilla bebis hihi ;)

Massa mys på er :) Hihi!

Massa bus ;)

Hi hi! Jag har börjat vara ute lite mer nu och UTAN koppel :) Duktiga tjejen ;)
Förra veckan jagade jag bort en annan katt från vår trädgård haha :) Så kul ;)

I dag såg jag att det bor katter ovanför oss också :O Det satt en liten svart kattunge på balkongräcket och tittade ner på mig. Jag kan bara inte låta bli utan måste kiva ;) Nästan halvvägs upp får Husse & Matte syn på mig och tvingar mig ner :( Jag ville ju bara busa med ungen! Jag är en van fasadklättrare sen innan ;) Jag klättrade alltid upp längs väggen och in på balkongen till vår gamla lägenhet trots att vi hade en liten trappa till mig och Aya.

Nere på gräset sätter jag mig och tittar upp på ungen på balkongen ovanför. Matte kommer ut och börjar prata med kattungen som är väldigt pratglad :/ Hmmm.... Rätt som det är kommer det en katt till. Så det bor två katter där uppe!? JAHA! "Mjau" säger jag lite surt och går och gömmer mig under vår balkong.....

När jag var på väg upp andra gången, kom jag inte lika långt... Matte förstod direkt min tanke och jagade in mig :( Så nu får jag inte gå ut mer i dag!

Jaja, det kommer fler dagar med mer bus :D

Ett tag sen...

...jag skrev nu :/ Å andra sidan har det inte hänt så jättmycket heller ;)

Aya har förstås börjat gå ut ensam nu :O Husse öppnar balkongdörren och låter den stå öppen hela dagen när han är ute i trädgården ock fixar. Aya går ut och springer runt på området själv. Jag ligger tryckt och lite fegt kvar inomhus. Trivs ju så bra i nya klösträdet att jag hellre ligger där och myser hela dagarna ;)

Häromkvällen när Matte kom hem från jobbet ville hon gå ut med mig i kopplet men jag ville inte. När hon visade mig kopplet och frågade om vi skulle ut sade jag "Nej" med lite rädsla i mjauet... Matte kopplade mig i all fall och bar ut mig på altanen...men jag sprang in igen! Vet inte varför men det är lite läskigt och jag vet ju att Matte är rädd för att jag ska gå ut här ensam. Hon har varit rädd och orolig ända sedan olyckan förra året ju... Jag får helt enkelt se längre fram om jag ska gå ut ensam eller om jag bara går ut med Matte. Eller om jag bara ska hålla mig inne i klösträdet ;)

Här kommer en gammal bild som moster Emma tagit en gång :)


Okej, en till.. där jag tittar ut på snön :O Ser kallt ut!En sista bild, jag busar i sängen med moster Emma (som inte syns på bild...) Jag har ju samma färg som täcket så jag syns knappt heller, nästan som en kameleont hihi ;)


RSS 2.0