UtomhusIdag kom jag på hur jag skulle ta mig ut :P
Jag klättrade upp på balkongräcket via en blomkruka på golvet och sen ned för trappan. Givetvis stod Husse och Matte och övervakade mig och så snart jag kom för långt ner på trappan så satte Matte på mig kopplet. Hon är ju så rädd att jag ska springa iväg.
När jag väl kom ner på gräset kom barnen springande och ville klappa mig och kela med mig. Men jag hade inte tid! Jag ville ju utforska allt nytt runt omkring.
Till slut blev all uppståndelse för mycket för mig så jag klättrade upp för tegelväggen och in på balkongen igen. Till hemmets lugna vrå.Aya´s och mitt lilla hus på balkongen :)

Min familjHär är min Matte Jessica och min Husse Niklas.Och här är Aya, min storasyster, hon är 3 ½ år.

Ute i fina vädret!Varma dagar som dessa tar Matte med mig ut i koppel. När jag blir lite större får jag lov att gå ut ensam, precis som min storasyster Aya gör. På denna bilden övar jag mig att gå upp och ner för trappan som finns på vår balkong. Husse har kameran i högsta hugg.

Välkommen till Moye´s blogg!Det är jag som är Moye!
Varför ska då en kattunge som jag ha en blogg? Jo för att jag vill att ni ska få följa med under min utveckling och på mina äventyr. Och för att min Matte vill visa upp sin ögonsten;)

RSS 2.0