På vift!

Idag var jag ute på vift! Ha ha!
Jag vill inget hellre än att vara ute nu, men jag gjorde en dum sak idag...
Jag klättrade in på fel balkong :S Jag klättrade på väggen upp till grannen på andra våningen. Jag hörde hur Husse och Matte kallade efter mig. Men de kunde ju inte se mig ;) *Fniss*
Efter ett tag hörde de min pingla på halsbandet och såg att jag klättrat upp till grannen.
Husse kom upp arg och hämtade mig. Så nu får jag inte gå ut förrän jag kan lära mig att använda trappan :S Och jag antar att Matte kommer att följa med mig ut om jag överhuvudtaget ska få gå ut! :(

Busa Busa!

   
   

Det är kul att leka och busa! Här jagar jag efter Mattes hand... ;)
Ibland biter jag henne också men då blir hon så arg!

Stor kille! ;)

Haha! Jag är en stor kille nu! Har varit ute ensam flera dagar nu!
Idag när jag var ute kom barnen på gården springande och ville leka med mig. Det var så skoj och jag busade med de. Husse tycker också att jag är en stor kille men Matte tror fortfarande att jag är en bebis. Ja, det kan jag väl vara på sätt och vis ett tag till ;) Jag tycker ju om när hon klappar och kelar med mig! :DHär vilar jag mig lite i min soffa :) Man blir ju trött av allt lekande och busande!

★15 veckor ★

Idag är jag 15 veckor gammal. Tiden går snabbt när man har roligt ;)
Jag har nyss varit ute också, ensam såklart! Men Husse och Matte stod givetvis på balkongen och tittade till mig. Jag håller mig än så länge i närheten så jag kan hitta hem igen.


Ute ensam!Idag var jag ute alldeles ensam första gången! :) Det var så spännande!
Här klättrar jag ned för trappan.På gräset...... men det var roligare inne bland buskarna ;)
Efter en stund kom Husse ut och såg så att jag inte hade sprungit iväg :P Sen klättrade jag snällt upp för trappan igen och in.
Detta var så spännande! Längtar redan ut igen ;)

:D

I morse när Aya kom hem (hon hade varit ute hela natten) kom hon fram och hälsade på mig på riktigt! Hon nästan pussade mig :) Hi hi! I vanliga fall brukar hon bara morra åt mig. Så jag tror nog hon tycker om mig lite mer nu i alla fall :DGrr... ;)

En ny värld

Jag vill ju så gärna gå ut, men jag är samtidigt lite rädd för det. Jag tittar nyfiket ut genom fönstret och sitter på bordet ute på balkongen och tittar ut över denna nya okända värld. Den är ganska skrämmande.
   Häromdagen tog Husse och Matte med mig bort till dammen. Där var några lustiga varelser som Husse matade med bröd. De kvackade och flockade sig omkring honom. Men jag tyckte de var otäcka och mjauade högt för att Matte skulle ta upp mig. Men det gjorde hon inte! Så jag fick klättra upp för hennes ben och upp i hennes trygga famn.
   Jag nöjer mig nog med att sitta och titta ut genom fönstret ett tag till. Men sen ska jag minsann våga! ;) Jag vill veta vad Aya tycker är så spännande där ute!

Så söt!Jag är ju så sööt! ;) Det säger Matte hela tiden hi hi...
Jag är hennes ögonsten jue:)Men man blir ju ganska trött av allt gullande och kelande ibland... :P Men söt det är jag! ;)

Jag och AyaJag är så glad för Aya men hon gillar mig inte riktigt. Men det är så skoj att hon är hemma mer nu än vad hon var innan. Kanske hon börjar gilla mig lite mer nu ;) Här sover vi tillsammans i sängen:)Här är Aya ute på gården.Titta så fin hon är! ;)

På balkongen och busar :)Det är jag och tjuren Ferdinand ;) Gillar att lukta på blommorna...

 

Jaga flugor är så kul! Men de är svåra att fånga :(

13 veckor gammalIdag är jag 13 veckor. Tiden går så snabbt och jag har blivit dubbelt så stor sen jag kom hem till Husse och Matte (Då var jag bara 7 veckor).
Jag klättrar själv upp på balkongräcket nu, jag bara hoppar upp ;) Jag vill ju så gärna ut där, där Aya alltid är! Men det får jag inte. Matte tycker jag är för liten än :( Men det tycker inte jag!En riktig linslus, det är jag det! ;) Hi hi...

RSS 2.0