Snöbilder

Här kommer snöbilderna jag lovade!Yoshi luktar och känner in det vita helt okända... och han gillar det direkt!Yoshi hjälper Husse hänga upp mat till fåglarna... Jag är glad för att jag slipper vara ute i det kalla vita men också för att nu kan jag se fåglarna när de kommer och ska äta ;)Yoshi jagar snöbollar... 

Vår ängels dag ♥

I dag är det vår ängels födelsedag! ♥ Det firar vi med tonfisktårta!!Om en månad är det ett år sedan Aya fick lämna oss och även då Yoshi kom till oss. Vi saknar och tänker på vår Aya så mycket! Matte tittade igenom gamla bilder på Aya och sa "jag kan nästan känna doften av henne" och fick tårar i ögonen... I dag tänker vi att hon är här med oss och äter tårta :) ♥ Grattis Aya!!

SNÖ!

Jag som trodde vi skulle få slippa!? Det kom en kväll för ett tag sedan men försvann lika snabbt igen men nu kommer det rejält. Det är såklart det där vita hemska jag menar... Jag gillar inte det alls men som vi trodde gör Yoshi det! Har inga bilder att visa på det nu men lovar att jag ska ordna det! Han tyckte det var jättekul att vara ute i. Undrar bara om han gillar det även om det kommer så mycket att han inte syns när han går i det ;)

Jag har i alla fall bild på mig att visa!


Ska jag våga?


Nej...tror jag vill in i stället.. Måste bara tillägga att jag faktiskt vågade mig ner andra gången vi gick ut.. kunde ju inte vara sämre än Yoshi! ;)

Och förlåt för dålig uppdatering! Matte har svårt att hinna med att hjälpa till med bloggen mellan matning, blöjbyten och allt. Vi, jag och Yoshi, gillar i alla fall bebisen och tycker det är mysigt :) Jag älskar att sova på skötbordet och Yoshi försöker busa med honom ibland men Yoshi förstår inte att bebisen inte kan busa ännu. Ganska gulligt ändå :)


RSS 2.0