Vad ska detta vara bra för!?

Ja, Yoshi ser nästan ut som ett levande frågetecken och undrar vad som hänt!?
 
 
Jag var förstås inte bättre... ;)  Matte fick lyfta över både mig och Yoshi, för på andra sidan hade vi ju mer kvar av vårt försenade lördagsgodis- tonfisk! När vi var klara skulle vi ju dock tillbaka igen.. Yoshi hoppade galant över. Jag var lite skeptisk...Tog en genväg trodde jag... Över och igenom köksinredningen sidanom för där är ett hål ;) (Ska prata tyst om att det dessutom var högre än grinden...)
 
Anledningen till grinden är såklart Lill-Husse! Han är som en huligan nu, han kryper efter oss och vill kela hela tiden. Visst är det gulligt men han är ju så hårdhänt! I går fick han dessutom tag på vår matskål och välte ut alla "kulorna"! Skönt att grinden kom upp så vi får ha maten ifred ;)

Hej där!

Tänkte bara titta in och säga hej :) Ni tänker väl som vi gör att inte har vi tid att sitta vid datorn så länge det är sommar och kvällarna är ljusa och varma? Nej då är vi hellre ute och busar för snart blir det kallt och ruggigt igen! :/

Bjuder på en bild där jag för en gångs skull tittar in i kameran och Matte blir så glad för det ;)Kramar och tassklappar till er!

RSS 2.0