Muller och blixtar!

I dag har vi en riktig myssöndag hemma. Det regnar och åskar och då finns inget bättre än att krypa ihop och bara mysa :) Fast lite otäckt är det ju allt när det mullrar!

Yoshi växer mer och mer för varje dag och även han har vågat sig utanför vår trädgård, fast han egentligen är lite för liten ännu. Jag passar på att gå på äventyr så snart jag kommer ut ;) När Matte tycker hon saknar mig för mycket kallar hon på mig och det dröjer inte länge förrän jag kommer springande ;)

En mysbild och en busbild. Yoshi gillar att ta av bladen från blommorna även om han vet att han inte får. Men det man inte får är ju så himla kul! ;)

Skön helg :)

Fick ju inte min gädda när jag fyllde år men i helgen, då fick jag! :D Husse var iväg och fiskade och kom hem med gädda till oss. Jag blev helt till mig när jag kände doften av den kokande gädda n i grytan, likaså lille Yoshi-bus. Dock var han inte lika begeistrad när han väl fick smaka på det, antagligen för att det var nytt, för han åt inte alls av det. Jag började smaska i mig, glad för att det var så längesedan jag smakade gädda… men efter ett tag insåg jag att det inte var riktig gädda som jag var van vid sedan innan utan detta var horngädda, inte alls samma sak! Men jag var inte otacksam, jag smakade i alla fall ;)


Tänkte bjuda på lite bilder som jag hittade i Husses gömmor :)Yoshi-bus som bara växer och växer och är snart inte så liten längre :OMyser :)Yoshi  gillar också KaTTongen precis som Aya gjorde. Skrämmande ibland hur många likheter vi finner de emellan!Hihi! Så söt han är när han sover ;)


♪ ♫ Vad e det för en dag...♪ ♫

E de en vanlig dag? Nä det är ingen vanlig dag för det är MIIIN födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!!! ♪ ♫

Hela 3 år i dag! Matte undrar var tiden har tagit vägen, inte länge sedan jag var den lilla bebisen här hemma ju ;) Förra året fick jag kokt gädda men inte denna gången, Husse hade inte lyckan med sig när han var ute och fiskade. Jag är lika glad för det, jag fick ju tonfisktårta :) Den börjar bli tradition här hemma!

Jag och Yoshi kunde samsas om på samma tallrik :)
Mmm gott detta! :D

RSS 2.0