YoshiFörsta mötet med Yoshi. Jag fräser åt honom. Undrar såklart vem han är och vad han gör hos oss?! Han är jätteliten och jag som trodde att jag var liten!? Om man jämförde med Aya, som var större och muskulös, är jag en liten katt. Även om jag vet att jag är en stor katt är jag fortfarande Mattes bebis ;) I går kom Yoshi hem till oss. Det märks redan att han är Husses katt.

Yoshi är så busig och nyfiken och kände sig hemma direkt han kom hit. Det tar ett tag innan jag vänjer mig vid honom säger Matte. Han luktar annorlunda. Hans lukt är överallt nu, i kattlådan, vid matskålarna... När han sover är allt frid och fröjd. Men när han är vaken och tittar på mig med nyfikna ögon fräser jag bara åt honom. Husse säger att han tittar på mig för att han tycker om mig och vill leka med mig... Jag tycker nog bara han är liten och pipig ;) Ni skulle hört innan i dag. När Husse och Matte hade varit ute nästan hela dagen och kom hem. Då sprang han efter de och pep hela tiden tills Husse tog upp honom och klappade honom. Ganska gulligt i och för sig för det brukar jag också göra när jag vill ha uppmärksamhet ;) 

Jaja. Jag får väl bara gilla läget. Jag antar att det inte är så lätt för någon att få ett "syskon" och bli storasyster?

Kommentarer
Postat av: Maurice & Kajsa

Vilken liten söt kisse Yoshi är! Ni kommer nog att bli bra kompisar med tiden - och du kommer att bli en jättefin storasyrra!nosgos och buff

Maurice & Kajsa

2011-03-21 @ 14:08:26
URL: http://lillieslya.blogspot.com/
Postat av: Frasse

Tyvärr måste jag injama att jag också hade fräst åt en nykomling, hur snäll och söt matte än hade sagt att han eller hon var!

Men det ska säkert tassa hur fint som helst mellan er så småningom :-)

Tassklappar

2011-03-29 @ 16:28:31
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0