Saknar min ängel ♥

Ingen Aya-svans att jaga. Ingen Aya som väntar ute på balkongen och vill in. Ingen Aya att busa med. Ingen Aya att trängas med vid matskålen. Ingen Aya att smyga på. Ingen Aya med "glass-på-hakan-prick" eller "målarfärg-på-svanstippen-fläck"...

Matte sa att Aya nu är i katthimlen och har fått ett par vita vingar och kan flyga precis som fåglarna gör. Det skulle jag vilja se!

Aya var och är min stora idol, min hjältinna! Jag vill vara som henne. Hon lärde mig allt jag kan och jag har alltid sett upp till henne. Hon har ju alltid funnits där ända sedan jag var mycket, mycket liten och nu måste jag lära mig att leva utan henne. Jag förstår inte det alls!

Även fast nog Aya mest tyckte jag var störig och ivägen hade vi faktiskt många roliga stunder ihop. När Aya var på lekhumör hittade vi alltid på massor med bus och skoj tillsammans. Jag minns den gången när vi lurade och kivade med Husse och Matte. Vi var ute och de var inne och tittade på film. Aya sa åt mig att klättra upp och visa mig så att de trodde att jag ville in. När de öppnade dörren för att släppa in mig, stack jag ner igen. Och så höll vi på flera gånger och turades om. Det var så himla kul! Samma kväll klättrade vi i träd tillsammans och hade jätteskoj!

Aya har lärt mig att bli mer modig och våga ta för mig mer av livet. Hon har för alltid en plats i mitt hjärta och jag vet att hon vakar över mig där uppe där hon flyger med sina änglavingar! ♥

 
Aya bebis

 
Hi hi så söt!

 
En av de första bilderna från när jag var liten och gjorde allt för att få vara nära Aya och fånga hennes uppmärksamhet ;)

En av de sista bilderna Matte tog på Aya, min vackra ängel! ♥

Kommentarer
Postat av: Gunilla och Frasse

Hoppas ni mår någorlunda, förstår att sorgen fortfarande känns väldigt akut. Vi är med er, det ska ni veta.

Håller på att lägga in brevet på bloggen nu men kan inte använda mailbilderna. Så jag hoppas det är ok med er om jag tar bilder från det här inlägget. Det blir den nedersta bilden och den översta - Aya som kattunge. Så tar jag fisketursbilden från förra inlägget. Måste hämta dem från bloggen, annars går de inte att använda.

Vi håller kontakt, hörs snart igen.

Tusen kramar och tassklappar

2011-03-16 @ 11:28:20
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0