Man blir trött av allt bus ;)

Jag och Yoshi-bus börjar bli kompisar nu :) Vi t.o.m. pussas, som Matte säger. Han är rätt söt ju och tycker om att busa precis som jag.

I dag var det så varmt och gott att Husse hade balkongdörren öppen så vi kunde springa ut och in som vi ville. Rätt var det var började Husse kalla på Yoshi och undrade var han var någonstans. Jag hjälpte till att leta men hittade inte honom! Efter mycket letande började Husse bli orolig :( Men tittade då in i katthuset som vi har på balkongen, där låg han, den lille busen, och sov! ;)När Matte kom hem från jobbet satt jag på balkongen och väntade på henne. Jag var alldeles smutsig efter allt utebus hihi ;) men hon var lika glad för det :PMen så blir man ju så trött av allt bus ;) men det får man lov!

Kommentarer
Postat av: Maurice & Kajsa

Så skönt ni har det! Och vad kul att ni samsas så bra! Grattis! Yoshi är nog en väldigt bra distraktion i sorgen efter din syster!

nosgos, buff och gottisar

Maurice & Kajsa

2011-03-23 @ 18:31:47
URL: http://lillieslya.blogspot.com/
Postat av: Moye

Maurice & Kajsa: Ja, det känns skönt att inte vara ensam och nog är han en frisk fläkt för oss alla. Jag tror nog att Aya finns med oss här och passar på att lära Yoshi lite bus hon med ;)

Nosgos o buffar till er också!

2011-03-23 @ 18:38:33
Postat av: Gunilla och Frasse

Vi jamar med av alla krafter! Så kul att de två börjar hitta varandra nu. Och nu ser vi att Yoshi faktiskt påminner även om Frasse som liten. Tassa in på bloggen i morgon så får ni se...:-)

Kramar och tassklappar

2011-03-29 @ 16:32:08
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0