Lillebror?

Husse saknar sin lilla bebis allt för mycket och han tycker att jag ska ha en lillebror så att både han och jag får sällskap igen. Husse säger att Matte har ju mig och då vill han också ha en bebis igen. Så nu får jag tydligen vara den stora tösen här hemma och bestämma!? Bestämma över den nya lille bebisen som ska komma till oss.

Husse har länge velat ha en liten bebis och nu sedan Aya fick lämna oss har det beslutet blivit enklare även om ingen ny katt någonsin kan ersätta underbara Aya på något sätt alls!

Matte är inte lika övertygad som Husse men anser även hon att Husse behöver en egen kise så att han inte blir så ledsen när jag och Matte myser. Jag är och har ju alltid varit Mattes tös.

Tänk att jag ska få bli en förebild nu! Och lära den lille kisen allt som Aya en gång lärt mig! På så sätt går Ayas minne i arv och vi kan alla minnas hur fin hon var :)Här är den lille tuffsen! Lite söt är han nog och lite lik mig är han nog allt, i alla fall i ansiktet ;)

Kanske kan han hjälpa oss att bearbeta vår sorg och se på framtiden med nya ögon? Inte vet jag. Vi är ju så ledsna emellanåt. Husse är övertygad om att detta är ett bra sätt så då är det väl det. Matte tycker det är för snart men Husse vill inte att jag ska vänja mig vid ensamheten. Han säger att jag behöver någon att leka med. Jag älskar ju att leka och busa och tydligen är denna lille killen en riktig buse. Det dröjer några dagar innan han kommer i alla fall så jag får väl passa på att vila upp mig så jag orkar passa honom och visa honom när han kommer vem det är som bestämmer här ;)

Kommentarer
Postat av: Gunilla och Frasse

Vi tycker att ni gör alldeles rätt. Det handlar inte om att ersätta Aya, det kan man aldrig göra. Men sorgen lindras om man får ett nytt litet liv att bry sig om. Det vet vi av egna erfarenheter.

Önskar er all lycka med den nya lilla pälsklingen! Har ni bestämt vad han ska heta?

Många kramar och tassklappar

2011-03-19 @ 13:24:19
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/
Postat av: Jessica

Gunilla & Frasse:

Han ska heta Yoshi! Jo det känns nog som vi gör rätt. Han är så himla go och busig. Moye bara fräser och håller sig undan men hon vänjer sig nog snart.

2011-03-19 @ 16:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0