Ensamma hemma och mycket bus xD

I helgen var jag & Aya ensamma hemma och det gick hur bra som helst! :D Visst passade vi på att busa en hel del men mer behöver jag inte säga ;) Dock var det jätteskönt när Husse & Matte kom hem igen och vi fick presenter xDJättefina halsband fick vi! Som vi ska glittra hihi ;)Aya fick en filt (samma tyg som Mattes gröna filt) så nu behöver de inte slåss om Mattes filt ;) Nallen fick jag haha! Den är lika stor som mig ju :P men den är så mjuk och go!ÄNTLIGEN!! Se gräset! xD Jag är så glad för att snön äntligen är borta, nästan i alla fall, bara lite lite finns kvar. Jag älskar gräset ju! Jag var ute på riktigt äventyr i dag och till och med utanför trädgården ;)Hihi bus i tunneln! Husse & Matte tror jag har en hemlig kompis som jag leker med för jag busar och pratar och leker med mig själv allt som oftast. De tror han heter Mållgan! Haha!Puss & kram på er mina vänner! :)

Lite bilder

Lite bilder på mig och Aya :)


Mys när Matte har semester :)

Nu har Matte semester men inte får hon sova länge på morgonen för det ;) Jag väcker henne när jag tycker hon har sovit tillräckligt länge mohaha! Hon tycker ju jag är så söt också när jag hoppar och studsar på henne och skriker henne i örat och pussar på henne, hihi!


Haha! Aya är för rolig! Varje gång Husse eller Matte har duchat ska hon också in i duschen och "duscha". De sätter på kranen lite grann till henne så sitter hon där och tvättar sig. Hon är KNÄPP! Haha!


Aya myser med Matte i soffan :) Fast nu har det blivit lite ombytta roller. Innan låg jag alltid i kösträdet och sov och Aya hos Matte i soffan (Aya älskar Mattes gröna filt!) men nu har Aya insett hur roligt klösträdet är så nu ska hon alltid ligga där och jag ligger istället hos Matte i soffan :) För vi kan ju inte var i klösträdet båda två samtidigt, det går bara inte!


Jag myser :)


och busar lite också ;)

RSS 2.0