Yoshi-bus gör skäl för sitt namn...Ja lille Yoshi är verkligen en buse! Vi tog fram julgranen till advent och vi alla undrade om han skulle tycka den var intressant och börja leka med julgranskulorna. Vad vi inte visste var att han blev överförtjust i det nya glittret istället som Matte köpt (tidigare har vi haft girlang med glitter i men Matte fick för sig hon ville ha vanligt tunt glitter till Husses fasa..."vad ska vi med sånt till? hade han undrat...)

I alla fall, Yoshi blev så förtjust i glittret att han t.o.m. började äta upp det. Ett par dagar senare började han kräka och kräkte givetvis då upp glittret som då hade tappat sin fina silverfärg... Jag kräkte också men inte för att jag ätit glitter (vet inte varför jag kräkte..) men för att vara på den säkra sidan köpte Matte avmaskningstabletter till oss.

I gårkväll kom i alla fall, förhoppningsvis, det sista glittret ut bakhållet på Yoshi så nu hoppas vi att han inte ska kräka eller ha något mer obehag av det som hänt. Och glittret är borttaget från granen. Husse tyckte att Matte borde lyssnat på honom och behållt den gamla vanliga girlangen istället för att hänga annat "krafs" i granen...

Tror i alla fall att Yoshi lärt sig nu att allt som glimmar inte är guld!?

Nu väntar vi alla med spänning på tomten som jag hört ska komma om 23 dagar :) Undrar om jag får mitt favoritgodis som jag brukar? ;)Vi väntar ju på Husse och Mattes bebis också som ska komma strax efter jul. Hon är riktigt tjock om magen nu ska ni veta ;)Yoshi har fått för sig att bebisens säng är hans säng och älskar att lyssna på speldosan.. Därför får vi inte lov att vara i bebisens rum mer än när Matte eller Husse är med...Kul att klättra i möblerna ;)

Kommentarer
Postat av: Gunilla och Frasse

Fyjam för glitter i magen, hoppas Yoshi har lärt sig att undvika "kattguldet" nu :-) Men säkrast att ta bort det från granen förstås.

Så spännande med den nya familjemedlemmen, stort och varmt grattis! Undrar vad Moye och Yoshi ska jama om den nya lilla tvåbeningen :-)

Kramar och tassklappar till er alla!

PS Vi la ut den underbara filmen med kattmamman på bloggen - och creddade såklart dig, Moye! Tack för att du tipsade om den!

2011-12-02 @ 17:11:13
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0