Ordningen återställd ;)

Nu är han hemma igen! Skönt! Han kom hem för ett par timmar sedan men något stämde inte, han luktade lite annorlunda än vad han brukar. Dessutom är han inte alls så pigg och busig som han brukar. Matte säger att han är trött för att han sovit hela dagen men att han kommer vara piggare i morgon och som vanligt. Han har ett litet sår i "rumpan" som jag gärna vill hjälpa till att tvätta men det får jag inte :( Jaja, det viktigaste är att han är hemma igen, gillar inte när mina närmaste försvinner så ju, får dåliga vibbar av det!

Saknar min lillebror!

Husse och Matte åkte iväg med Yoshi i den hemska buren i morse och kom hem utan honom! NEJ!!! De förstod genast min oro och lugnade mig och sa att han var hos doktorn men skulle komma hem igen lite senare bara och att det inte var nåt farligt. Men hallå!? Han är inte hemma hos mig ju! Jag saknar honom ju! Ge mig min lillebror tillbaka! Jag har knappt varit ute i dag bara för detta och har jag gått ut har jag inte gått längre än jag kan se hem och Yoshi om han skulle komma men nää! Jag hoppas han kommer snart för jag saknar honom så (fast han är jobbig ibland)!


Vi regerar!

Jag och Yoshi regerar på gården här hemma. Kommer det andra katter skrämmer vi bort de. Alla grannar vet vilka vi är och pratar gärna med oss. Jag är lite mer blyg än Yoshi men jag lär mig ;) Alltid när Husse eller Matte går ut för att slänga soporna följer vi glatt med och visar vägen och ser så att de kommer hem ordentligt igen ;)


Denna bilden är lite rolig. Yoshi försöker skrämma bort denna stora röda katten. Man ser bara lite lite av Yoshi precis bakom hörnet ;)

Yoshi gjorde en rolig sak häromdagen! Vi brukar ju springa fram och tillbaka genom grannarnas trädgårdar men Yoshi ska ju alltid vara värst... Han såg ett öppet fönster inne hos ena grannen och tänkte att "jag hoppar väl in där" och det gjorde han! Husse blev helt ifrån sig! Vad skulle grannen säga? Yoshi bara satt där och tittade ut genom grannens fönster precis som om han själv bodde där och lyssnade inte på Husses rop alls! Husse gick dit och knackade på dörren men fick stå där ett tag innan grannen, som stod i köket och diskade, kom för att se vem som bankade. Då fick han syn på Yoshi och blev så glad och började klappa honom! Haha! Som tur är gillar grannen oss och tyckte inte det gjorde något att Yoshi kom och hälsade på ;)

I dag när Husse och Matte åt middag hade de vårt fönster öppet på vid gavel. Jag och Yoshi satt (nästan på fönsterbläcket) båda två och tittade ut. Matte sa: "Jag tror inte Moye vågar hoppa ut ändå" för jag har ju suttit så tidigare och det är minst 2 meter ner till gräset. Matte har ju sagt många gånger att jag inte får lov att vara på den sidan av huset då parkeringen och vägen finns där och det kör massor med bilar hela tiden. Dock hade jag varit nästan där med Matte bara en liten stund innan då vi var vid sophuset som ligger vid parkeringen och Matte hade varit ute vid bilarna för att få en sak av mormor och morfar. Jag satt snällt på tryggt avstånd och väntade på henne så att vi kunde ha följe hem. Dock fick jag lite mersmak av att se vad som finns där. Är gräset grönare på andra sidan? Sedan var jag ju tvungen att visa för Matte att jag visst det kunde hoppa den lilla biten ner till gräset från fönstret! Sagt och gjort. Jag hoppade! Gissa om Matte fick fart ;) Husse kom ut och "jagade" in mig igen hihi! Där visade jag de allt!
Yoshi lycklig när han fått en ny, fin och STOR fjäder ;)

RSS 2.0