Ett tag sen...

...jag skrev nu :/ Å andra sidan har det inte hänt så jättmycket heller ;)

Aya har förstås börjat gå ut ensam nu :O Husse öppnar balkongdörren och låter den stå öppen hela dagen när han är ute i trädgården ock fixar. Aya går ut och springer runt på området själv. Jag ligger tryckt och lite fegt kvar inomhus. Trivs ju så bra i nya klösträdet att jag hellre ligger där och myser hela dagarna ;)

Häromkvällen när Matte kom hem från jobbet ville hon gå ut med mig i kopplet men jag ville inte. När hon visade mig kopplet och frågade om vi skulle ut sade jag "Nej" med lite rädsla i mjauet... Matte kopplade mig i all fall och bar ut mig på altanen...men jag sprang in igen! Vet inte varför men det är lite läskigt och jag vet ju att Matte är rädd för att jag ska gå ut här ensam. Hon har varit rädd och orolig ända sedan olyckan förra året ju... Jag får helt enkelt se längre fram om jag ska gå ut ensam eller om jag bara går ut med Matte. Eller om jag bara ska hålla mig inne i klösträdet ;)

Här kommer en gammal bild som moster Emma tagit en gång :)


Okej, en till.. där jag tittar ut på snön :O Ser kallt ut!En sista bild, jag busar i sängen med moster Emma (som inte syns på bild...) Jag har ju samma färg som täcket så jag syns knappt heller, nästan som en kameleont hihi ;)


Kommentarer
Postat av: Gunilla och Frasse

Matte tar ut mig då och då men jag tycker att det är lite läskigt... Som tur är har jag lärt mig hitta till hissen i porten. Alltid lika skönt att komma hem och krypa ner i min älskade kartong! :-)

Mjau från Frasse

2010-09-13 @ 08:52:36
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0