Ute i vårsolen ☼Spanar ut i världen! Så skönt att lufta pälsen och lukta på våren :)Rullar runt och bara myser på balkongen hihi :)Det nya katthuset som Husse byggde i höstas.Titta! Jag vågade t.o.m. gå ner från balkongen! Ligger här i rabatten och myser haha! Matte tycker inte om att jag går ut förstås :( Hon är så rädd att nåt ska hända igen!

Jag vågade! :D

I gårkväll var lille, busige Hades här. Jag skulle minsann visa att jag är nästan lika duktig som Aya. Hades sprang runt och busade men när jag kom stannade han till. Jag trängde ut honom i hallen och där stod han. Han vågade inte gå förbi mig och springa in till Husse i vardagsrummet när han kallade på honom. Haha!
Husse & Matte tyckte jag var så duktig som vågade visa mig tuff för en gångs skull :D Jag är också modig! :)

Aya är inte klok! :O Men modig!!

Alltså, Aya, hon är inte klok! Hon följde med Husse och Matte för att gå ut med hundarna (Shiva & Hades) i dag. Hon är inte ens rädd för de :O Hon attackerar nästan de bara för att visa att det är hon som bestämmer! :O Så modig hon är! Det skulle aldrig jag våga. Hades är ju ganska liten och när Aya "säger till honom" så lyder han. Shiva är ju lite större så hon blir inte lika övertygad men det funkar... :O

Förstår ni nu varför Aya är min idol?? ;)Aya i en kartong. Hon gillar att ligga i såna haha:P

Så söta :)Dessa såg jag på TV:n för ett tag sedan. De var så söta och pratade så roligt :)
Ungefär som när Matte pratar med mig haha!

Denna brukar Matte sjunga för mig xD


☼ Sol! ☼

Nu är det nog vår! Solen skiner och fåglarna är mer glada och sjunger mer :)
Aya är ute mycket mer så jag har ingen att busa med :( Häromnatten var hon ute fast det var jättekallt! Hon kommer nog att vara ute mer och mer ju varmare det blir...:S

Jag var ute med Matte på balkongen en liten stund i går men jag var lite rädd. Jag har ju inte varit ute direkt sedan olyckan i november! Kanske bättre att vara inne ändå?MIN tass i det sista av snön som fanns kvar på balkongen för ett par veckor sedan :)Jag & Matte myser i solen i soffan ;)Aya nybadad! Tihi fniss!! Så söt!

RSS 2.0