Varit ute två gånger :)

Jaa, jag har varit ute två gånger i dag och lika skönt båda gångerna :) Jag trivs så bra redan hihi :) När jag kom ut så rullade jag mig på plattorna :) kliar skönt ;)

Aya har också varit ute i dag, första gången ville hon bara in. När hon nyss var ute igen hittade hon en perfekt plats i en buske, där satt hon och kunde suttit hur länge som helst. Husse fick nästan dra in henne hihi!

Det tar nog lite längre tid för Aya att vänja sig vi vårt nya hem och trädgården. Hon var ju drottningen bland katterna på förra stället, det var hon som bestämde och hon hittade överallt. Sen kunde hon ju komma och gå som hon ville, var nästan bara inne och åt sen sprang hon ut igen.
Nu på nätterna, när vi ska sova, bara gnäller hon :( Jag tycker så synd om henne! Hoppas hon snart blir glad igen! Husse & Matte har köpt nåt som heter Feliway som sprider våra dofter så att vi ska tro att vi varit här innan. Det har nog hjälpt oss att trivas i vår nya lägenhet men eftersom här är så rörigt och farbrorn håller på att måla så har vi inte det så trivsamt.

Snart blir det bra! Matte var och hämtade vårt nya klösträd i dag :) Ska bli spännande när det kommer upp. Matte säger att det är jättestort, ända upp till taket :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0