Så lycklig :)

Det räcker att Matte visar mig kopplet nu och frågar om vi ska gå ut så kommer jag springande och skriker "MJAU!". Jag hinner knappt bärja mig under tiden hon sätter på mig selen och öppnar balkongdörren. Jag springer snabbt före henne och är långt ner på trappan innan hon ens hunnit öppna grinden där uppe hihi ;) Matte säger att jag är en glad skit ;)

Nu är farbror målaren färdig här hos oss och det har blivit så fint :) Nu håller Husse & Matte på att ställa i ordning alla sakerna. Vårt fina klösträd har fått sin plats nu och vi kan ligga uppe i det och titta ut genom fönstret :)

Nu ska jag gå och mysa en stund :)

Aya hjälper målaren ;o

Aya är för go ;) I dag hittade vi spår efter henne i sovrummet där målaren håller på att måla ;) Hon har säkert inspekterat hans arbete efter att han gått hem i går hi hi :)

Visst är hon duktig ;)
En gång, i förra lägenheten, hjälpte Aya Matte när hon målade i ett skåp. Aya hoppade upp i skåpet och lämnade sina tassavtryck kvar där hi hi. Matte tyckte det var så gulligt att hon lät de vara kvar :)Jag i fönstret :) Tittar man noga ser man tre stycken Moye xD


Myser :)

Matte är sjuk! Hon säger att hon har ont i sin mage :( Naww! Så i gårkväll låg vi alla fyra i sängen och bara mös :) I dag känner hon sig lite piggare så att hon kan hjälpa mig uppdatera bloggen :P

Ute med Aya :)

Husse & Matte har köpt en sele till! :) Så nu kan vi gå ut alla fyra samtidigt :) Så kul! I dag var det dessutom sol när vi var ute. I går kunde man ju inte vara ute, då regnade och åskade det bara :( Riktigt otäckt!
Finaste Aya :)


Lilla jag ;)


Vi igen :)


Jag luktar efter något...

Nu ska jag mysa med Husse & Matte och kanske busa lite med Aya ;)

Klösträdet

Vi vill tacka Helén Frank för att hon hjälpte oss få det fina och stora klösträdet till ett så bra pris! Samtidigt vill vi passa på att göra lite reklam för hennes hemsida :) Kattlycka

Lite bilder...


Högst upp i klösträdet :)


Mys i hängmattan...
Ute ;)


Inne i vårt lilla hus som numera står i trädgården :)


Detta är livet ;)
Jag hittade det perfekta gömstället i dag när målaren kom ;)


Ooops...!

Aya, Husse & Matte gick ut och lämnade mig ensam här inne! :O Jag satt i fönstret och kallade på de hela tiden ända tills de kom in och lämna Aya och tog ut mig istället :) Jag vet ju att man får som man vill om man tjatar ;)

I alla fall. När jag och Husse gick utanför grinden tassade jag på ganska snabbt. Det var ju så spännande. Jag såg mig om ett par gånger för att se om Matte tittade på mig från fönstret och det gjorde hon :) Sen ville Husse att vi skulle vända och gå tillbaka för det regnade. Rätt som det var tappade han kopplet och helt plötsligt kunde jag springa! Jag sprang ett par varv runt honom och sen in i närmsta buske för jag förstod att nåt inte stämde. Då fick Husse tag i kopplet igen och gick in med mig. Matte hade sett allt genom fönstret och var alldeles i från sig när vi kom in. Hon sa att hon blev så rädd och trodde att jag skulle springa bort. Naww :) Hon tycker så mycket om mig. Ibland, eller nästan alltid, säger Matte att hon är min mamma hihi :) 

Nu får jag tvätta pälsen, blev ganska blöt av regnet. Hörs säkert i morgon!

Klösträdet och jag ute ;)

Jag lovade ju bilder på nya klösträdet! Här kommer de! :)


Man ser inte riktigt hela trädet men man ser i alla fall Aya och mig ;) Matte ville nog inte fota hela för då ser man nog också så rörigt vi har det hi hi!


Jag i en av hängmattorna! Så mysigt :)


Jag har precis varit ut med Husse & Matte. Här rullar jag mig på plattorna, det är så skönt! Jag blir så glad när jag får komma ut att jag pratar och skuttar omkring hej vilt nästan ;)


Mmmm kliar skönt!


Det började regna så jag fick skula under balkongen ;) Husse fick också krypa med ;)

Aya har också varit ute. Hon fick t.o.m. gå utanför grinden! Och när hon väl förstod att man kunde gå ut därigenom så ville hon inte gå in igen!

Nu ska jag mysa vidare. Får passa på att mysa med Matte nu på kvällen, hon har börjat jobba igen ju :(

Hi hi ;)

Husse hade inget att göra så han satte upp vårt träd i alla fall, trots att vi egentligen inte har plats :) Så stort och fint det är :) Jag får visa bilder i morgon!
Aya fann sin plats direkt och när Matte skulle busa med henne var Aya inte sen att hänga på. Jag vågade inte mig dit direkt när Aya var där eftersom jag vet att hon bestämmer :P Men när hon hade klättrat ner så lade Matte mig i en av hängmattorna och det var så mysigt :) Där vill jag alltid sova!

God natt på er mina vänner! :)

Varit ute två gånger :)

Jaa, jag har varit ute två gånger i dag och lika skönt båda gångerna :) Jag trivs så bra redan hihi :) När jag kom ut så rullade jag mig på plattorna :) kliar skönt ;)

Aya har också varit ute i dag, första gången ville hon bara in. När hon nyss var ute igen hittade hon en perfekt plats i en buske, där satt hon och kunde suttit hur länge som helst. Husse fick nästan dra in henne hihi!

Det tar nog lite längre tid för Aya att vänja sig vi vårt nya hem och trädgården. Hon var ju drottningen bland katterna på förra stället, det var hon som bestämde och hon hittade överallt. Sen kunde hon ju komma och gå som hon ville, var nästan bara inne och åt sen sprang hon ut igen.
Nu på nätterna, när vi ska sova, bara gnäller hon :( Jag tycker så synd om henne! Hoppas hon snart blir glad igen! Husse & Matte har köpt nåt som heter Feliway som sprider våra dofter så att vi ska tro att vi varit här innan. Det har nog hjälpt oss att trivas i vår nya lägenhet men eftersom här är så rörigt och farbrorn håller på att måla så har vi inte det så trivsamt.

Snart blir det bra! Matte var och hämtade vårt nya klösträd i dag :) Ska bli spännande när det kommer upp. Matte säger att det är jättestort, ända upp till taket :D

Ny kompis :)

Jag och Aya har fått en ny bloggkompis, Frasse :) Gå in och titta, vi är med där :) Hihi!

I dag kom det en farbror hit som ska göra vår lägenhet fin :) Det lär väl dröja lite innan här är fint men det får vi leva med. Här är saker överallt, massor med bra gömmställen också ;)

Aya ute med Husse i vår trädgård :)

Som jag skrivit innan har Matte köpe ett koppel så vi kan få lov att gå ut och vänja oss vid den nya miljön. Hon är ju så rädd att vi ska springa iväg! Här kommer några bilder på Aya och Husse när de var ute i går :)


Visst är hon fin :)


Klättrar på stegen gör hon också :)


;)

Jag har bara varit ute en gång, en snabb runda bara för jag vågade inte :( Ser ju inte ut som där vi bodde innan, läskigt ju!!

I dag regnar det bara och det är ju perfekt väder för att vara inne och mysa, helst under täcket i Husse & Mattes säng såklart ;)

Nu har vi flyttat :)

Ja, nu har vi flyttat och det känns nog ganska bra :) Först bodde vi hos Mattes bror i några dagar. Bilresan dit var inte alls rolig, det tyckte inte Aya heller... I går fick vi i alla fall komma till vår nya lägenhet och det känns nästan som hemma förutom att vi inte kan gå ut som vi vill hela tiden. Matte har köpt koppel och har varit ute lite med både mig och Aya men vi vill in med detsamma igen. Känns lite läskigt när man inte känner igen sig där ute i den stora världen ju!

Här är lite bilder på mig och Aya i nya lägenheten :)


Ser ni sån skön stil jag har när jag ligger på armstödet i soffan ;) hihiDet roliga med att flytta är att det finns så många bra ställen man kan gömma sig på ;) Under badkaret och bland alla kartonger och saker hihi ;) Jag hoppas i alla fall att vi inte ska flytta mer nu för det är inte roligt att åka bil!! :(

RSS 2.0