Glass och Aya :)Glass är sååå gott! Mmmmmmmmmmmm.........
Världens finaste Aya :D


Min nya kompis :D

I dag kom det en ny liten katt och hälsade på oss, hon hette Janis. Jag gillade inte henne riktigt... Men jag vänjer mig nog. Hon var ju rätt söt och så himla liten, :)

 Janis, hon ryggade när hon såg mig och jag gömde mig under soffan.... :P

 Jag smyger mig fram lite....

Sen ville jag gå ut och när jag kom hem senare var hon inte kvar. Jag gick och letade efter henne men hittade inte henne... :S

Musjakt!

Aya kom in med en mus och visade den för Matte i dag. Hon lade den under sängen men när den började springa tog Matte den och "slängde" ut den i friheten igen.
Efter en stund kom jag in och undrade vad som stod på, kände även doften av nykokt gädda. Men gäddan kunde vänta. Aya berättade om musen och vi sprang ut i buskarna där den fortfarande satt och njöt av friheten. Mohaha, inte länge den friheten varade! ;)
Aya låg på lur och njöt när jag sprang runt och jagade den stackars musen.

Tänk ändå att jag valde att jaga musen istället för att äta gädda. Gädda som är så gott. Men å andra sidan visste jag att gäddan inte skulle gå någonstans så jag kunde lugnt jaga vidare på musen.


Grrr...!

Gick ut i gårmorse för att njuta av den tidiga och lugna morgonen ensam. Så mysigt när allt är lugnt och stilla, daggen ligger tät i gräset och fåglarna kvittrar.
"Så skönt", tänkte jag, men inte!
Det kom en stor, långhårig och äcklig katt och inkräktade på mitt och Ayas revir!! Jag blev arg! Vi slogs en liten stund i det våta gräset innan Matte kom ut på balkongen. Då stack katten in i skogen. Jag gick efter en bit för att se så den inte kom tillbaka. Jag kokade av ilska!
Tur för den att Aya inte var i närheten ;)
Sen gick jag stolt in till Matte som berömde mig :)

"Föräldrarfritt"

Har varit ensam hemma nästan en hel vecka för Husse och Matte har varit på semester. Ja, Aya var också hemma men hon är mest ute ju...
Frida och Tone var här varje dag och tittade till oss och gav oss mat.
När Husse och Matte kom hem igen blev jag så glad för jag hade saknat de jättemycket ju.


RSS 2.0